Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten

Bij problemen als stalbenen of stijfheid, wijzen we je op deze feed back!

Dit is Willie. Helen Trecithick, zijn eigenaresse, kocht hem in april van het afgelopen jaar. Voor Willie bij Helen kwam was hij een jachtpaard en liep hij twee keer in de week een jacht, maar als hij op stal stond had hij 4 dikke benen.
Helen heeft ons verteld dat Willie tijdens zijn vakantie in de wei toen hij bij haar kwam, steeds stijver werd. Draaien in zijn box was lastig voor hem en het leek of zijn achterbenen op slot gingen. Ook leek hij zijn achterbenen te slepen als hij in beweging moest komen. Als hij een keer opgewarmd was, was er niets meer aan de hand.
Een vriend wees me op Equine Magnetix, maar ik was heel sceptisch. Toch ging ik de reacties en verhalen van andere mensen lezen en besloot dat het de moeite van het proberen waard was, maar kwam er toch nog niet aan toe om de bandjes aan te schaffen.
In de aanloop van de winter kwam Willie ’s nachts weer op stal te staan en zijn benen waren zo opgezwollen dat ze een keer zo dik waren. Ik dacht weer aan de Equine Magnetix Ankle Boots en de prijs was zo redelijk dat ik vond dat het de moeite waard was om ze zelf uit te proberen.
Willie kreeg de bandjes dagelijks even om en de tijd werd opgevoerd naar een paar uur en daarna had hij ze de hele nacht om. Zijn benen werden niet langer dik en hij kon vanaf de eerste dag makkelijker bewegen. 
Als het alleen al zou helpen tegen de zwelling zou ik al blij zijn geweest, maar de Ankle Boots hebben zo goed geholpen dat hij geen enkel probleem meer heeft in zijn bewegingen. Ik heb er wel een nieuwe uitdaging bij: voorkomen dat hij op de weg gaat galopperen (hij wil dat wel, maar dat mag niet van mij) en overal in draf heen te gaan. Het is duidelijk dat hij zich veel beter voelt.
Ik zal zeker meer producten aanschaffen en Equine Magnetix bij iedereen aanraden. Ik zie 2019 met veel plezier en vertrouwen tegemoet als het jaar waar Willie en ik een goede band kunnen opbouwen in plaats van een jaar van zorgen over hoe hij zich voelt.

Wil je meer weten over de Ankle Boots van Equine Magnetix? Ga naar onze websitewww.magneettherapievoorpaarden.nl of stuur ons een berichtje.

© 2018 - 2021 Equinemagnetix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel