Afbeelding kan het volgende bevatten: paard, buiten en natuur

Lees de reactie van Caitlin als je paard last heeft van spat of andere problemen in de sprong.
Candy is 13 jaar en heeft de diagnose spat gekregen in 2015. Deze merrie loopt 24/7 buiten en haar eigenaresse, Caitlin Padgett, deed de magnetische Hock Boots voor en na het werk om. Ze kreeg ze dus om zodra ze uit het land kwam totdat ze de bak in gingen en daarna meteen weer als ze uitgestapt werd aan de hand. Caitlin zag dat dit goed werkte en dat Candy minder stijf was. Ze voegt eraan toe dat als Candy op stal stond ze de Hock Boots ook ’s nachts om had. Ze kwam dan niet alleen niet stijf uit de box, maar ze had ook geen stalbenen, wat een extra bonus was.
In plaats van haar in beenbeschermers en bandages te zetten om te voorkomen dat ze stalbenen kreeg (wat vaak niet eens werkte), kreeg ze alleen de Hock Boots om.
Haar benen zijn nu goed en ze is helemaal rad, maar ik zet haar toch nog graag in de Hock Boots voor het werk omdat ze daar eerder zoveel baat bij had.
Ik kan iedereen de producten van Equine Magnetix aanraden, niet alleen omdat ze echt werken, maar ook omdat ze superbetaalbaar zijn. 

Equine Magnetix: “Hartelijk dank voor het delen van jullie verhaal, Caitlin en Candy.”

Wil je meer weten over magneettherapie voor paarden? Kijk op onze website:www.magneettherapievoorpaarden.nl

© 2018 - 2021 Equinemagnetix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel