Early Beau BV is officieel leverancier van Equine Magnetix en Canine Magnetix

Early Beau is een dealer van diverse merken met producten voor paarden. Door eigen ervaring kunnen we voor 100% achter deze producten staan. Iedereen die een paard of pony heeft, weet het: je wilt het allerbeste voor je vriend of vriendin op vier benen om zo lang mogelijk met en van elkaar te kunnen genieten. Maar ook (bijna) iedereen loopt vroeg of laat tegen kleinere of grotere problemen aan. Met de merken verkrijgbaar via Early Beau en de adviezen die we hierover kunnen geven, willen we bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor uw en onze paarden/pony's.

Om de producten van Equine Magnetix en Canine Magnetix beter onder de aandacht te brengen in de BeNeLux, hebben we  gezorgd voor een eigen plek op het internet.

Hoe werkt magneettherapie?

Het magnetische veld dat opgewekt wordt door de magneten in de producten van Equine Magnetix en Canine Magnetix werkt ontspannend in op de bloedvaten, spieren en het zachte weefsel. Dit heeft tot gevolg dat uw paard en hond een verbeterde zuurstoftoevoer en bloedsomloop ervaren, wat bijdraagt aan een versneld/verbeterd herstel- en genezingsproces.

Welke magneten werken het beste?

Er zijn veel verschillende soorten therapeutische magneten beschikbaar. De krachtigheid van de magneet hangt onder andere af van de grootte, de dikte en het type. Zolang de magneet voldoende krachtig is, zal en een magnetisch veld worden gecreëerd dat sterk genoeg is om door te dringen in het lichaam. Magneten genezen niet. Het is het magnetische veld dat zorgt voor dat de omstandigheden waarbij het herstel-/genezingsproces versneld of verbeterd kan plaatsvinden.

Waarvoor en wanneer kan magneettherapie gebruikt worden?

Voor en na het werk

Ieder paard en iedere hond kan baat hebben bij magneettherapie. De producten van Equine en Canine Magnetix kunnen dagelijks worden ingezet voor een effectieve warming-up en cooling-down in voorbereiding op en afronding van training of wandeling .

Magneettherapie werkt ontspannend, dus ook op transport of als extra wellness kan uw dier het fijn vinden om een van de magneetproducten te dragen. Uit onze eigen ervaring en de ervaring die klanten met ons hebben gedeeld, weten we dat ook het oudere paard en de oudere hond ondersteund worden bij hun ouderdomskwaaltjes. De senioren op vier benen of poten zijn vaak minder stijf en hebben meer energie.

De producten van Equine en Canine Magnetix mogen, na de opbouwperiode, ook tijdens de nacht gebruikt worden.

Bij blessures of aandoeningen

Zoals aangegeven kan magneettherapie een positieve bijdrage leveren tijdens het herstelproces van bijvoorbeeld peesblessures, bevangenheid, stijfheid of spierpijn en bij aandoeningen zoals artrose.

Wij raden u sterk aan om - voordat u magneettherapie inzet bij een blessure of aandoening - advies te vragen aan uw dierenarts.

Ook voor uzelf!

Natuurlijk  hebben we onszelf als paarden- en/of hondeneigenaar niet vergeten. Omdat we allemaal weten dat ook wij last kunnen hebben van spieren nek, rug, armen of benen tijdens of door de stalklusjes, sportbeoefening of wandelingen, is er ook een product dat humaan gebruikt kan worden: de EazeAway Magnetix Clip.

Folder

De informatie over de producten van Equine en Canine Magnetix is opgenomen in een folder. Hieronder hebben wij onze folder ook digitaal beschikbaar gesteld.

Klik onder de afbeeldingen om de folder te bekijken.

plaatje folder 1.jpg plaatje folder 2.jpg

           folder deel 1                                                        folder deel 2

© 2018 - 2021 Equinemagnetix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel