Equine Magnetix en Canine Magnetix is per 01.01.2021 geen dealer meer van de beste producten voor paarden en honden.

 

De Brexit heeft helaas ervoor gezorgd dat de producent in Engeland noodgedwongen besloten heeft zich eerst te richten op de niet Europese markt. De beslissing begrijpen wij en betreuren wij ook zeer. 

De voorraad welke nu nog aanwezig is wordtdaarom met korting verkocht.

Door onze ruime ervaring staan we voor de volle 100% achter deze productlijn. Iedere dierenliefhebber wil uiteindelijk het allerbeste voor zijn huisdier om zo lang mogelijk plezier aan elkaar te beleven. Iedere paardenliefhebber zal vroeg of laat tegen kwaaltjes van zijn lievelingsdier aanlopen. Ook bij honden is dit het geval.

Onze passie is advies geven hoe zoveel mogelijk paarden, pony's en honden het beste kunnen presteren, sneller genezen en/of een gelukkig bestaan hebben.

Om zo veel mogelijk mensen in contact te kunnen laten komen met deze bijzondere therapie, heeft Early Beau BV, vertegenwoordiger van, Equine Magnetix en Canine Magnetix, ervoor gezorgd dat deze behandelwijze een eigen plek heeft op het internet. Middels deze website en promotie, zorgen we voor meer aandacht voor deze unieke producten.

Werking van magneettherapie

Het magnetische veld dat ontstaat door de magneten in de producten van Equine Magnetix en Canine Magnetix, werkt zeer ontspannen tot diep in de bloedvaten, spieren en zachte weefsel van het dier. Deze methode heeft als gevolg dat de zuurstoftoevoer van paarden en honden een verbetert. Dit draagt bij aan een versneld en verbeterd herstel- en genezingsproces. Het type magneet, de dikte en de grootte, zal invloed hebben op hoe krachtig de werking is. De magneten zorgen echter niet voor de genezende werking. Het genezingsproces wordt bevorderd door het magnetische veld dat ontstaat. 

Ieder dier kan baat hebben bij magneettherapie. Onze producten kunnen dagelijks worden ingezet voor een effectieve warming-up of een goede cooling-down bij een training of wandeling. 

De magneettherapie heeft een ontspannende werking en kan dus ook dienen wanneer een dier op transport gaat of als extra wellness. Uit de ervaring van onze klanten blijkt dat ook oudere honden en paarden ondersteund worden bij hun ouderdom. De oudere viervoeters worden vaak minder stijf en hebben meer energie.

Voor de producten van Equine- en Canine magnetix geldt een opbouwperiode. Hierna mogen de producten ook 's nachts gebruikt worden.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit:

Naast magneettherapie producten voor paarden, pony's en honden hebben we ook een magneetclip voor mensen in ons assortiment.

 Meer weten over deze unieke behandelwijze? Neem dan contact met ons op.

© 2018 - 2021 Equinemagnetix | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel